annonse

Erlend mister cupfinalen: Slo på seg to brudd i hånda i sinne

1483713140205.jpg
Den hardtslående Øksnes-spilleren Erlend Isaksen er sentral på elitelaget til BK Tromsø. Nå går han glipp av cupfinalen og viktige kamper i serien og sannsynligvis også sluttspillet i Nordic League. (Foto: Eivind Rinde)

ØKSNES: Erlend Isaksen fra Øksnes skulle neste lørdag spille sin første cupfinale for BK Tromsø. Den må han nå se langt etter.

  • Per-Einar Johannessen

I romjula spilte han nemlig romjulsturnering i volleyball på Leknes i Lofoten sammen med gamle venner i Tromsøstudentenes idrettslag (TSI).

Der tråkket 23-åringen kraftig over, og han trodde først at ankelen var brukket. I sinne slo Erlend hånda flere ganger hardt i parketten, og det førte til to brudd.

– Jeg trodde jeg hadde brukket foten. Jeg tråkket over etter å ha hoppet så høyt jeg klarte. Så gjorde det jævlig vondt. Og jeg tenkte bare; f... der røk ankelen, nå kan jeg ikke spille cupfinalen. Og i sinne da så slo jeg knyttneven i bakken flere ganger på rad. I etterkant ble det ganske vondt i hånda, sier Erlend Isaksen til nrk.no.

Det tok noen dager før han skjønte hvor alvorlig skaden var. Hånden hovnet opp. Og på toppen av alt måtte Isaksen sy et kutt ved albuen – etter å ha ramlet på tur opp til broren i Harstad andre nyttårsdag, skriver nrk.no.

– Da ble det tatt røntgen, og oppdaget at jeg hadde to brudd i hånda. Det er helt uvirkelig. Jeg fatter det egentlig ikke. Vi har bare sittet og flirt av dette. Det er jo så teit som det går an å bli, sier Isaksen til nrk.no

Den hardtslående kantspilleren har denne sesongen vært en veldig sentral spiller på BK Tromsø. Han kan glemme både cupfinalen mot Viking og viktige seriekamper. Han mister også trolig sluttspillet i Nordic League denne måneden.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.