annonse

Navarsete: – Kampen fortsetter med full kraft

: Sp fikk 72,1 prosent av stemmene i Andøy. – Den enorme tilliten forplikter, sier Liv Signe Navarsete. (Arkiv (Foto: Fredrik Sørensen)

ANDØY: Andøya flystasjons framtid får høyeste prioritet av Senterpartiet i høst. Det slår Liv Signe Navarsete fast.

Senterpartiet (Sp) fikk smått utrolige 72,1 prosent av stemmene i Andøy ved stortingsvalget mandag. Liv Signe Navarsete sier at oppslutninga er ei enorm tillitserklæring.

– Vi har aldri opplevd noe slikt før. Jeg er helt målløs, og vil rette en stor takk til alle som har stemt på oss, både i Andøy og hele Vesterålen. Det gir enda mer energi til å jobbe videre mot et godt resultat i saken, sier en takknemlig og ydmyk Navarsete til Bladet Vesterålen.

Hun er klar på at den enorme tilliten forplikter:

– Denne tilliten må vi ta med oss videre, både i arbeidet med landmaktsutredningen og med sikte på å ta saken opp på nytt.

Navarsete er klar på at Andøya flystasjons framtid får høyeste prioritet i Sp i tida framover.

– Vi vil definitivt jobbe med dette fra dag én. Ap har sagt at de vil ha ny gjennomgang, og i arbeidet med langtidsplanen var Venstre og KrF enige med oss i spørsmålet om Andøya. Så kampen fortsetter med full kraft, sier hun.

– Med tanke på investeringer i ny MPA-base på Evenes: Haster det med ny gjennomgang?

– Absolutt. Dette må tas med en gang. Høsten blir avgjørende, sier Navarsete.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.