annonse

Jonas storkoste seg

: Jonas Lidahl (3) fikk god hjelp av hesteeier Cornelia Lyngra, som tok ham med på ridetur på aktivitetsdagen. (Foto: Fredrik Sørensen)
: Det var fullt hus på aktivitetsdagen. (Foto: )
: Tommy Søberg sørget for herlig grillmat til de frammøtte. (Foto: )
: Flinke Åse-elever skapte god stemning med flott sang. (Foto: )

ANDØY: Årets aktivitetsdag på Åse ble knallsuksess. For Jonas Lidahl (3) var hesteridning det soleklare høydepunktet.

Fredrik Sørensen

Tre år gamle Jonas var en av mange som tok turen til Åse grendehus og den årlige aktivitetsdagen søndag. Der sto høydepunktene i kø for både store og små.

De voksne koste seg med basar, kafé med kaffe og kaker og underholdning som sjarmerende sangfugler fra Åse Montessoriskole sto for.

Nostalgi & Motormuseum på Skarstein var også representert. I tillegg var luftgeværskyting og dart populære innslag. Jonas, derimot, han var krystallklar på va som var det artigste.

– Det er å ri, stråler han.

Treåringen har allerede vært på ridetur med den minste hesten når han møter Bladet Vesterålen. Nå skal han sette seg på ryggen til den største.

– Dette er kjempeartig, smiler han.

Felles prosjekt

Aktivetsdagen er blitt en årlig tradisjon på Åse. Det er Åse grensehus i samarbeid med Åse IL, Åse Musikkorps, Åse damekor og basarkomitéen som står bak arrangementet.

Tommy Søberg hos arrangørene er glad for at så mange møtte opp søndag.

– Dette er blitt en lang og god tradisjon. Det er tredje året jeg er med i komitéen, sier han.

Søberg hadde ansvaret for grillinga, og hadde med seg flere gode hjelpere i teltet utenfor grendehuset. Humøret var på topp.

– Dagens inntekter går til vedlikehold og drift av grendehuset. I år skal vi bytte sørveggen, og slikt koster jo, sier han.

– Nå fikk vi jo oppholdsvær i formiddag også, så da kan vi ikke klare, ler han.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse