annonse

Karpe Diem: – Rock Mot Rus er en klassiker

Karpe presse.jpg
Karpe Diem er imponert av det frivillige engasjementet bak Rock Mot Rus på Andøya. (Foto: Rock Mot Rus)

ANDØY: Chirag og Magdi i Karpe Diem roser Rock Mot Rus (RMR) opp i skyene.

  • Pressemelding

– Festivalen deres er dritbra. Det Rock Mot Rus gjør er å gi unge mennesker, som vanlivis ikke kommer inn på konsert fordi det er 18 årsgrense, fordi der selges alkohol, en mulighet til å se band de har lyst til å se, sa Chirag i Karpe Diem til Rock Mot Rus sitt mediecrew da de fikk møte gutta etter konserten i Andenes idrettshall sent lørdag kveld.

– Rock Mot Rus er en klassiker. Vi hørte om Rock Mot Rus da vi var kids selv. Og selv i dag når jeg forteller vennene mine i Oslo at vi skal opp til Andøya å spille på Rock Mot Rus, så vet de veldig godt om festivalen, sa Chirag.

– Sånn går det når dere holder på i 35 år. Da legger folk merke til dere til slutt.

Festivaler dør jo ofte ut fordi det ikke er ildsjeler, men dere har klart dere godt, sa Chirag.

– 35 år er lenge altså, sa Magdi.

Rett over påske fyller Karpe Diem Oslo Spektrum tre kvelder på rad. De satte også publikumsrekord på Andenes. Ikke siden a-ha-konserten i 1994 har det vært så mange besøkende på Rock Mot Rus.

– Renate Ingvartsen, bookingsjefen deres, fortalte oss om det. Det er klart vi er stolt over det, sa Chirag til Veslemøy og Charles.

Karpe Diem har opptrådt på Rock Mot Rus en gang tidligere. Det skjedde i 2009. Da hadde de besøk på scenen av Joddski og RSP. 
I 2012 var gruppa tilbake på Andenes. Da på et arrangement i Andøya flystasjons regi. Et Orion-crew fløy bandet fra Gardermoen til Andøya. I dette crewet var Veslemøys pappa, Terje Norheim.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse