annonse

Kikker etter flere sjeldenheter

1486560632058.jpg
Vesterålen fugleforening vil holde øye med truede fugleslag i år. (Arkivfoto) (Foto: )

Hele styret i Vesterålen fugleforening – NOF Vesterålen – fikk fornyet tillit på årsmøtet mandag. Foreninga legger opp til mye fuglekikking framover.

Mareno Leonhardsen

Anita Stormoen fortsetter dermed som leder, og med følgende på laget: sekretær Ole Jonas Johansen; kasserer Inga Bendiksen; styremedlem Anne Røstberg; styremedlem Hugo Larsen; varamedlemmer Jens Are Johansen og Ole Petter Bergland.

Det er planlagt fugle- og grilltur til Gisløystranda i Øksnes, en tur til Lødingen Vestbygd, en fugle- og plantetur til Sandvika og Nykvåg i Bø, dessuten står den årlige turen til Andselv og Dividalen på programmet også i år.

Foreninga har bestemt å registrere svarthalespove i Bø med tre turer i 2017, og styret utfordrer medlemmer i de andre kommunene til å gjøre det samme. Det er også berammet en del medlemsmøter i løpet av året.

NOF Vesterålen kaller ellers inn til ulike aktiviteter utover det planlagte; både hytteturer, fugletelllinger, kurs og utflukter.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse