annonse

LO-lederen til Andøy

: LO-leder Hans-Christian Gabrielsen kommer til Andøy 26. februar. (Foto: LO)

ANDØY: I slutten av februar kommer LO-leder Hans-Christian Gabrielsen på besøk til Andøy. Han skal blant annet få ei oppdatering på den krevende situasjonen ved Andøya flystasjon.

Fredrik Sørensen

Gabrielsen kommer til Andøy tirsdag 26. februar. Det er LO-organisasjonene ved Andøya flystasjon som har invitert ham på besøk.

– Vi setter stor pris på at Gabrielsen prioriterer å skvise inn et besøk i en veldig hektisk hverdag, sier hovedtillitsvalgt ved flystasjonen, Stein-Håkon Eilertsen.

Han sier LO-sjefen vil få ei oppdatering på ståa ved flystasjonen. Som Bladet Vesterålen en rekke ganger har omtalt, er det svært utfordrende tider innafor gjerdet på Andøya etter vedtaket om å flytte hovebasen for maritime patruljefly (MPA) til Evenes.

– For oss er dette et viktig møte. LO er en tung aktør og viktig organisasjon, med kontakter inn i de politiske miljøene, sier Eilertsen.

LO har vært krystallklar i støtten til Andøya flystasjon som lokasjon for framtidige maritime patruljefly.

– Føler du at LO fortsatt står ved Andøyas side?

– Det gjør jeg absolutt, sier Eilertsen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse