annonse

Senjahopen ble rockesuksess

God kjemi med publikum
God kjemi med publikum: Senjahopen var glad for å for første gang spille i Risøyhamn. (Foto: Sunniva Bornøy)

ANDØY: – Vi bikka 200 besøkende, sier leder i Risøyhamndagan, Adelheid Flesland Benjaminsen, som er svært fornøyd med besøket av det nordnorske rockebandet.

  • Sunniva Bornøy

Lørdag kveld var det i storteltet ved gammelhamna i Risøyhamn det skjedde. Senjahopen entret scena med stor entusiasme for publikummet sitt, som var festglade andværinger.

Med en times lang konsert med låter som «Tåra, pess og blod», «Over heia», «Kjære Jenny», «Carl Edward», «Skodda», «Fær tell Senjahopen» og «Yttersia» bergtok de publikum med sine blandinger av røverhistorier og hverdagsfabuleringer.

Det har vært forventninger til årets Risøyhamndagan-program, og dette arrangementet var nok av de aller beste –både innholdsmessig og publikumsmessig.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse