annonse

Sommerkonsert i Bjørnskinn

Gleder seg til konsert
Gleder seg til konsert: Lone Eines og Tor Strand. (Foto: Innsendt)

ANDØY: Til helga er det duket for sommerkonsert i Bjørnskinn.

  • Pressemelding

Det er sanger Lone Eines og organist Tor Strand som står for musikken.

Lone Eines kommer fra Åse på Andøya men har etter endt musikkutdanning i Norge, Sverige og Danmark jobbet som sangpedagog og freelance sanger i Sunndal Kommune, Møre og Romsdal. Hun har sunget flere konserter i Bjørnskinn tidligere, både med egne prosjekter og som sanger i Åse Blandakor og som musikant i Åse musikkorps og har lenge hatt lyst til å synge her igjen. Tor Strand er organist og har hatt sitt virke i Tingvoll kirke og har vært en institusjon i kulturlivet på Nordmøre som musiker, arrangør, komponist, dirigent. Han har bak seg utallige konserter og samarbeid med andre musikere. Samarbeidet med NRK om en rekke innspillinger og opptak må også nevnes.

Lone og Tor har samarbeidet i en årrekke og vil spille fra ett rikholdig og variert repertoar, fra klassiske perler, folketoner fra nord, jazz, viser og selvskrevne sanger.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse