annonse

9,6 av 10 mulige til Klakksjorda

1486741402377.jpg
Siw Steffensen og mannen Erik får skryt for sin satsing på reiselivsanlegget, her på Klakksjord i Bø. (Foto: Jan Helge Andersen)
1486741405313.jpg
Klakksjord. (Foto: Mareno Leonhardsen)

BØ: Vesterålen Apartment er kåret til «Guest Review Awards 2016» som utsøkt reiselivsbedrift.

Mareno Leonhardsen

Vesterålen Apartment på Klakksjorda i Bø er gjennom verifiserte gjesteomtaler til Booking.com tildelt Guest Review Awards 2016. Klakksjordn har oppnådd 9,6 av 10 mulige på rankingen som gjester gir på renhold, komfort, beliggenhet, fasiliteter, personale, valuta for pengene og WiFi.

Svein Roger Bruun ved Vesterålen Apartment sier at det alltid er hyggelig å få en pris, – spesielt når det er gjestene selv som gir slike tilbakemeldinger!

– Vi fikk prisen også i 2015 sier Bruun, som har lagt merke til at Vesterålen blir mer og mer populær etter god markedsføring av destinasjonen gjennom flere år.

Han berømmer eierne av Vesterålen Apartment, Siw Steffensen og Erik Pedersen for deres satsing på anlegget.

– Vi ønsker å levere kvalitet, og gjesteomtalene vi har fått tyder på at vi har gjort de riktige grepene.

Vesterålen Apartment har gjester fra hele Europa, men også kinesiske gjester har funnet veien til Klakksjorda.

Reiselivssjefen i Vesterålen, Astrid Berthinussen, gratulerer Vesterålen Apartment med prisen og ser positivt på tilbakemeldingene både de og de andre reiselivsbedriftene i Bø, og regionen forøvrig har fått i løpet av 2016.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse