annonse

Bli med i Bøs nye heis!

Bø kommune har fått heisen i drift på kommunehuset. Bli med på tur!

Mareno Leonhardsen

Den nye heisen gir tilgang for rullestolbrukere til fem ulike plan i bygget på tre etasjer. Kommunestyret møtte nyheten da de kom på møte torsdag.

– Endelig, sier Gøril Karlsen (SV) og Atle Olsen (Frp), som er tidligere og nåværende ledere i det kommunale rådet for funksjonshemmede. Heisen har stått på ønskelista i en årrekke, – og ved et hell kom den ikke før man hadde ei god løsning på ombygginga av kommunehuset til tre millioner. Fremdeles gjenstår de siste arbeider innomhus: listing, utforing og golvbelegg. Flere vinduer og bordkle skal skiftes; det medfører også inngrep innom veggene.

Det er satt inn bredere dører til kommunestyresalen. Lobbyen i første etasje er blitt lys og romslig og kantina har fått et solid ansiktsløft, med nye vinduer, ny kjøkkeninnredning og bedre belysning.

– Dette fortjener våre ansatte, slår ordfører Sture Pedersen fast.

– Kjempebra, sier hovedtillitsvalgt Britt Elin Wangsbro Rabben, og legger til nødvendig.

Deler av den gamle innredninga hadde løsnet, og nå er både røropplegg og elektrisk anlegg her fornyet. Dette gir bedre sikkerhet, og et funksjonelt møterom til politiske møter med få deltakere.

Ordfører Sture Pedersen mener Bø nå står med et godt, men fortsatt av de mest nøkterne kommunehus i regionen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse