annonse

– Bø kulturskole viste imponerende talenter

: Alle sangelevene, Ole Martin, Oliver, August og Lucas på fløyte, sammen med musikkteaterelevene Stina, Therese, Kausar, Ola Johan, Hedda og Dina. (Alle (Foto: Mareno Leonhardsen)
: Oda og Kaja hadde akkompagnement av Angelica (bildet), Tord på gitar og Noah på bass. (Foto: )
: Markus spilte «A thousand years» på piano. (Foto: )
: Tiril, Malin og Ingeborg sang Ariana Grandes «Seven rings», til akkompagnement av Mina, Camilla, Sigurd og Anneli. (Foto: )
: Seks av elevene går ut av ungdomsskolen og ble derfor takket av i kultuskolen, idet de også går ut her. Sofie, Sigurd, Samuel, Målfrid, Kaja E og Ingeborg. (Foto: )

BØ: – Dette var en kjempefin konsert, jeg er helt imponert over musikkskoleelevene og deres høye nivå, sier Vigdis Bruun i Bø, etter kulturskolens vårkonsert «Kontraster».

Mareno Leonhardsen

– Det betyr mye for små kommuner at de som vokser opp får en slik mulighet til å utvikle seg, sier Bruun.

– Er det mulig å trekke fram noe spesielt i konserten, synes du? Borsett fra barnebarnet ditt?

– Ja, avslutninga var spesiell for meg, «Slipp mine fløyter fri», og med innslag av sol og vår, presentert av musikkteaterelever. Jeg har et forhold til den musikken fra koret jeg synger i, og her satte det en ekstra spiss på nummeret at de sang spansk i den latino-låta, synes Bruun.

Det ble en variert og flott konsert av de omlag femti kulturskoleelevene. Flere av elevene begynte i vår, men som fungerende kulturskolerektor Katie Hanken fortalte i forkant, fikk de ferskeste elevene oppgaver sammen med de mer erfarne. Og det gjorde stor lykke.

Det vanket blomster til rektor i permisjon, Julie Willumsen, og sammen gjorde Katie og Julie stas på de seks som går ut av ungdomsskolen, og som derfor slutter i kulturskolen.

Forestillinga var rigget med innleid lyd og lys og flott, pyntet scene. 

Se flere bilder i vår bildeserie!

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse