annonse

Etter 15 år i motebransjen hyller bøfjerdingen pappa Pål med motemagasin

: Storm Pedersen fjonger opp bøfjerdinger på Reginedagan i 2014, her Aina Andreassen. (Foto: Mareno Leonhardsen)

Storm Pedersen fra Bø har startet eget herremote-magasin, Pål Magazine.

Mareno Leonhardsen

I 2016 meldte vi at han inngikk samarbeid med Aller-gruppen om motebloggen The daily influencer, på bakgrunn av sitt renommé som stylist og moteblogger. Nå byr han på trendråd i sitt eget trend-magasin. Og Pål Magazine?

– Med over 15 år i moteindustrien mente jeg det var på tide med et rent motemagasin beregnet for norske menn. Inspirasjonen kom fra min egen far, Pål Pedersen, en ganske tradisjonell, norsk mann, forklarer Storm Pedersen på magasinets nettside.

– Magasinet skal bidra som oppslagsverk for den norske mann som ønsker å orientere seg innafor mote og livsstil. Pål var det mest åpenbare navnet for magasinet: helnorsk, moderne, skandinavisk, og visuelt med vår unike «å» i midten. Eksotisk for utlandet – akkurat slik skandinavisk design har blitt. Pål skal være brua mellom verdens ledende motehus og mannen på gata, forklarer Storm.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse