annonse

Forblåst Blommenholm-blåserekke

I naturen
I naturen: Trærne og musikerne konkurrerte om plassen på Blommenholm. (Foto: Berit Hansen)
Hengebru
Hengebru: Denne brua må du krysse for å komme til eller fra Blommenholm. (Foto: Berit Hansen)

BØ: Det ble en smått humpete båttur for Bø Musikkforenings musikere da de skulle ta instrumentene ut til Blommenholm. Men det var verdt det.

Håvard Skogly Mækelæ

Mandag benyttet Vesterålen Turlag og Bø Musikkforening helligdagen til å invitere på musikalsk tur.

I Gåslandvannet ligger den lille øya Blommenholm, og der hadde musikkforeninga blåst opp til konsert i fjor. I år så de og turlaget sitt snitt til å kanskje gjøre det til en tradisjon.

– Nå er det andre år på rad vi gjør dette, så vi må få dette til flere ganger, sier Berit Hansen i turlaget. Hun var turleder dette året.

Hansen mener det var et veldig vellykket arrangement – tross ganske mye vind. Vinden var kanskje ikke det største problemet for turvante vesterålinger, men instrumentene skulle fraktes til Blommenholm med småbåt.

Hengebru
Hengebru: Denne brua må du krysse for å komme til eller fra Blommenholm. Foto: Berit Hansen

– Det går ikke å frakte alle instrumentene den 2,5 kilometer lange gåturen dit. Så det var litt logistiske utfordringer. Men det gikk fint, sier Hansen.

Det var omtrent 50 personer som møtte opp på Blommenholm i år. Turgåerne kom seg ut igjennom lett, men vått terreng.

– Stor takk til korpset som stiller opp, sier Hansen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse