annonse

Fra Chopin til Ariana Grande

: Fra øvinga foran konserten. (Foto: Bø kulturskole)
Blandet drops
Blandet drops: Vi får møte både grupper og enkeltvise opptredener, forteller Katie Hanken, som her på generalprøven. (Foto: Privat, Bø kulturskole)

BØ: Kulturskolen i Bø har torsdag et halvt hundre elever på scenen, i det som er kulturskolens store, årlige mønstring.

Mareno Leonhardsen

– Atten numre. Forskjellige band og instrumenter, gitarer, piano, fløyte – aktører fra første til tiende klassetrinn. Alt fra Chopin til Ariana Grande, oppsummerer fungerende kulturskolerektor Katie Hanken.

– Og musikk-teater. Det blir litt drama på scenen, med andre ord.

– Noen av elevene har spilt i mange år, andre begynte først å spille nå i vår. Seks av elevene takker vi av, siden de går ut av ungdomsskolen nå.

Konserten er beregnet å vare halvannen time.

– Noen av de ferskeste får være med i samspill-numre, for å gi dem følelsen av å være del av noe større.

Katie Hanken er tidligere kulturskolerektor, og fungerer nå i vikariat for Julie Willumsen.

– Hvordan føles det å være tilbake i rollen?

– Jeg elsker det. Det er kjempespennende å være med på de unges utvikling. Det kjennes rett, og fyller et savn jeg har følt. Det er artig og givende å oppleve de unges glede, når de får vise hva de kan. Det blir en flott konsert, sier Katie Hanken til Bladet Vesterålen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse