annonse

Godt Haap har håp om flere lopper

Forberedelser
Forberedelser: Karen Antonsen og Gerd Iversen i gang med å forberede loppisen. (Foto: Innsendt)

BØ: Grendelaget på Haugsnes nærmer seg den årlige loppisen, som skaffer inntekt til drift av grendehuset. Men i år har det vært litt tregt med bruktdonasjoner.

Håvard Skogly Mækelæ

I midten av september holdes det årlige loppemarkedet til Grendelaget Godt Haap, på Haugsnes i Bø kommune.

Kvartetten som styrer loppemarkedet har fått skikkelig rutine i å hente eller ta imot brukte ting, vaske dem og sette dem ut. Loppisen er nemlig hovedinntekten til laget, og det som holder grendehuset deres i gang. Og det er ikke til å forveksle med loppemarkedet på Straume.

– Loppemarkedet på Straume er ganske svært. Det vi har er lite og koselig, sier Karen Antonsen i grendelaget.

I år er det imidlertid litt færre donasjoner enn tidligere.

– Vi er vant til å få ting i siste liten. De siste par ukene før loppemarkedet går det gjerne mye tid på å ta imot. Men tilgangen har ikke vært så stor i år, sier Antonsen.

Dermed oppfordrer hun til å kontakte grendelaget om man har noe man vil gi bort.

– Vi tar imot både store og små ting: Kopper, kar, glass, lamper – det meste bortsett fra klær og sko. Slikt tar for mye plass, sier hun.

Møbler er derimot ikke noe problem. Både stoler og bord glir rett inn.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse