annonse

Løp inn over 30.000 kr

: Skoleløpet Team Rynkeby Arctic på Straume i Bø 2019. Johan, Kajus og William tar seg en velfortjent pause  med litt frukt og drikke som Coop Prix og skolen har sponset. Liss Evy Nikolaisen bak dem. (Foto: )

BØ: Skolebarna på Straume sprang inn over 30.000 kr på Rynkeby-løpet «Barn hjelper barn» 11. april.

Mareno Leonhardsen

Det er Liss Evy Nikolaisen som melder dette på Facebook, og forklarer hvordan pengene er kommet inn: – Familie, venner og andre kunne melde seg som sponsorer og betale for hver runde som ble løpt. Alle pengene som kom inn gikk direkte til Barnekreftforeninga. I tillegg til dette sponset Nettrakett, Bygger’n Eidet, Stendi og elevrådet på Straume med 5 kr for hver runde barna løp – og Prix bidro med frukt til alle elevene.

Totalt innsamlet beløp ble utrolige 31.543 kroner.

– Takk for innsatsen til alle sammen, dere er fantastiske, sier Liss Evy Nikolaisen.

Steine

Steine skole har også arrangert et slikt løp. Dette foregikk 14. mai, og med ei 500 m lang løype. 707 runder ble det, tilsammen 35 mil, også disse støttet av sponsorer blant bedriftene i lokalmiljøet, i tillegg til at elevrådet og foreldre har bidratt stort. Godt jobbet!

{{imageLeft}}

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse