annonse

Spøke-ulv godt mottatt

170401ml1UulvB.jpg
Ordfører Sture Pedersen (Foto: Mareno Leonhardsen)

Mareno Leonhardsen

Bladet Vesterålens aprilspøk om bosetting av ulv i Vesterålen ble godt mottatt av leserne. I kommentarene finner vi både de som synes idéen er god, og de som i første omgang ikke ville vært forbauset om Bø-ordfører Sture Pedersen hadde funnet på en slik måte å bremse eiendomsskatten på.

– Det tok noen sekunder før det gikk opp for meg at dette måtte være lureri, og jeg kom på at det var første april, sier en leser fra Sortland og Bø.

Noen har også moret seg stort over videoen Bladet Vesterålen fikk tilsendt fra revygruppa Fyr Laus i Andøy, som fortalte at Andøy Energi har fått kontrakt på strømleveranse til de nye elektrosjokk-pistoler i politiet. Heller ikke denne var nok egnet til å forlede våre lesere på utilbørlig vis.

Noen trodde nok det var en aprilsnarr at skranken på Posten er for høy, uten at Posten har tenkt å gjøre den tilgjengelig for funksjonshemmede. Men dét er ingen spøk.

Vi av den oppfatning at én aprilspøk på denne dagen må være evig nok, men vi klarte ikke å stå for fristelsen, da vi fikk se videoen.

Bø får ulv i faunaen

Får levere sjokkstrøm  annonse

annonse

annonse