annonse

20 år som eget hørselslag

: Organisasjonssjef Roar Råken fra HLFs hovedorganisasjon hilste og overrakte gave til laget. (Alle (Foto: Innsendt)
: Mange folk var samlet for å feire HLF Vesterålens jubileum. (Foto: )
: Heder og ære ble det også på HLF Vesterålens leder Harry Lind. Åse Wrålsen overrekker gave fra HLF Nordland. (Foto: )
: HLF Vesterålens første leder Herbjørn Hansen mottok heder og ære. (Foto: )
: Kordamene fra Hennes underholdt. (Foto: )

HADSEL: HLF (Hørselhemmedes landsforbund) Vesterålen er 20 år, og det ble behørig feiret lørdag kveld, med middag og underholdning på Kvitnes gård.

Sverre Idar Lakså

I år feirer HLF Vesterålen sitt 20-årsjubileum. Laget, som har cirka 580 lokale medlemmer, er en del av HLF Nordland, som har cirka 5000 medlemmer. HLF har passert et medlemstall på cirka 67000 medlemmer.

Feiringen foregikk med en bedre middag hos Halvar Ellingsen på Kvitnes gård, og rundt 60 personer deltok på feiringa. De aller fleste hører til lokallaget, men det var også gjester fra nabolag, fylkeslag og sentraladministrasjon.

Organisasjonssjef Roar Råken fra HLF sentralt deltok på festen, og overrakte gave til laget, representert ved leder Harry Lind. Lokallaget gjorde også stas på lagets aller første leder, Herbjørn Hansen. Han fikk både diplom og en nordlandsbåt, hvor ansiktet hans var plassert på seilet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse