annonse

Alle kommer gratis inn på TIL-kampen onsdag

Gratis
Gratis: Melbo-trener Thomas Rønning håper på folkefest når alle interesserte får gratis inngang på cupkampen mellom Melbo og Tromsø.

Næringslivet i Hadsel sponser gratis inngang når Melbo tar imot Tromsø IL i fotballcupen onsdag. Trener Thomas Rønning håper på folkefest.

Tor Johannes Jensen

Det skriver Melbo IL selv i ei pressemelding, der klubben ønsker alle gratis velkommen til cupkampen på Havfisk stadion.

– At næringslivet i Hadsel ønsker å bidra til en folkefest på Havfisk Stadion, synes vi er beundringsverdig. Det viser at engasjementet i Hadsel kommune er stort, skriver Rønning og understreker at det er en stor gave fra næringslivet til folket:

– Vi kaller det derfor Folkets Kamp og satser på en folkefest, sier trener Thomas Rønning i pressemeldinga.

Sponsinga vil fungere slik at Melbo IL får et sponset beløp fra flere bedrifter for hver tilskuer som kommer på kampen.

Melbo IL retter en stor takk til sponsorene som er med på å støtte med pengebeløp per tilskuer som kommer.

– Dette betyr i sin helhet at alle som har lyst til å se en historisk kamp i Hadsel kan komme inn gratis på Havfisk Stadion. Vi anbefaler folk å komme tidlig så logistikken går opp og alle som kommer får utlevert en billett ved inngangen, sier Rønning.

Han lover også at Trollfjord-trollet vil komme og si hei til de minste barna før kampen, og dessuten fiskesuppe og grillet laks på menyen, i tillegg til de vanlige varene i kiosken.

Fordi man venter mye trafikk, blir veien stengt ved Vesterålshallen og Brekka.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse