annonse

– Dette var det verste som kunne skje

Skuffet
Skuffet: Svein Are Rasch og Nina Hanssen i NNN-klubben på Melbu er fryktelig skuffet etter plikt-meldingen fra fiskeriministeren. (arkivfoto) (Foto: )

– Vi har fått en formidabel oppgave å arbeide med, sier de tillitsvalgte hos Norway Seafoods Melbu.

Tor Johannes Jensen

De er sterkt preget etter forslaget fra fiskeriminister Per Sandberg fredag.

Slik vil Sandberg endre framtida for Melbu – Vi er veldig skuffet, sier Nina Hanssen, hovedtillitsvalgt for de NNN-ansatte hos Norway Seafoods på Melbu.

De slår fast at de er avhengige av å få beholde leverings- eller tilbudsplikten og aktivitetsplikten.

Kan bli bare én igjen

– Dette er det verste som kunne skjedd for oss. Dette åpner for at det blir bare ett anlegg igjen i Norge. Vi har fått en formidabel oppgave å arbeide med, sier Svein Are Rasch i NNN-klubben.

Støttepartiene

Men de bretter opp ermene og tar fatt på den politiske kampen.

– Stort sett det meste må ikke gå gjennom. Leveringsplikten og aktivitetsplikten må vi holde på. Vi må få med oss Venstre og Kristelig Folkeparti. Det er de vi må stole på nå, sier Nina Hanssen til Bladet Vesterålen.

De tillitsvalgte informerte de øvrige ansatte fredag.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse