annonse

Først ledet Lødingen. Så hentet Stokmarknes inn. Så var nedtellinga i gang

: Lili Ulvær i ferd med å snu 12-års-kampen mellom Stokmarknes og Lødingen lørdag. (Foto: )
: – Og vi som trodde vi skulle tape og tape mot Lødingen, smiler Lili Ulvær, Emma Overholt og Hannah Johansen. (Foto: )
Resultater

Jenter 12-lagene holdt spenningen oppe til siste øyeblikk.

Tor Johannes Jensen

Denne helga møtes lag fra Stokmarknes og Lødingen i flere årsklasser til en rekke kamper i Hadselhallen. Ett av lørdagens høydepunkt var oppgjøret mellom 12-års-lagene.

Etter en sterk første omgang ledet Lødingen-jentene 7 - 5 til pause. Etter sidebyttet var de også raske med å legge på til 8 - 5, før heimelaget hentet seg inn med et mål. Det hjalp bare litt, for Lødingen dro fra på nytt, før Stokmarknes dro innpå med to strake mål.

Slik gjentok de seg med økende spenning i to vendinger til: Lødingen scoret ett og Stokmarknes to. På den måten utlignet de røde Hadsel-jentene til 10 - 10, og noen minutter seinere hadde de snudd kampen med ledelse 12-11. Lødingen utlignet, og med under ett minutt igjen tok Stokmarknes ledelsen enda en gang.

Det er sjelden å høre så mye lyd fra tribunen i Hadselhallen som de siste sekundene. Og Stokmarknes-jentene fullførte snuoperasjonen med et siste vinnermål.

– Det var spennende, sukker Lili Ulvær, Emma Overholt og Hannah Johansen fra Stokmarknes håndballklubb etter kampen.

– Vi trodde jo at vi skulle tape og tape mot Lødingen. De er jo gode. Dette var en overraskelse, gliser Emma.

– Hva skjedde med dere fra første til andre omgang?

– Vi var dårligere i forsvar i første, mener Lili.

– Vi samarbeidet bedre i både forsvar og angrep i andre omgang, tilføyer Hannah. Ikke minst synes de samarbeidet mellom keeper og utespillere fungerte bedre.

 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse