annonse

Hallartinden mer max

I vinden:
I vinden: Dag Harald Voktor (t.v.) og Knut Riibe strever litt med bannerne i blåsten, men håper at været vil være bedre når Hallartinden Max går. (Foto: Idar Ovesen)

HADSEL: Du må springe 400 meter lengre under helgas Hallartinden Max.

Idar Ovesen

– Traseen er lagt litt om, forklarer arrangementsleder for Hallartinden Max 2018, Knut Riibe.

– Vi har flyttet starten fra Råvoll til ungdomshuset på Sandnes. Det betyr at traseen er blitt 400 meter lengre, og totalt 4,1 kilometer, sier Riibe.

Skigruppa i Stålbrott IL står som arrangør av motbakkeløpet, som arrangeres for femte gang i år, og som inngår i Vesterålen Summer Games.

Et gode

Riibe og komitémedlem Dag Harald Voktor håper at prognosene med oppholdsvær og ikke så mye vind holder. At temperaturen ikke er så høy er i grunnen et gode når du skal ta deg oppover i terrenget, blir det bemerket, mens de to strever med å holde promo-bannere i vindkastene under fotoseansen.

Ungdomshuset vil bli base, og der vil også et utvidet kafétilbud være på plass under arrangementet. Dusjinga blir i skolens garderober, og dermed ikke så langt unna.

Familieløp

Årets Hallartinden Max vil i større grad være rettet mot barn og familier. Familieløpet går opp til Breilia, en distanse på omlag halvannen kilometer fra ungdomshuset.

– Underveis skal barna finne seks poster, så det blir litt rebusløp, forteller Knut og Dage.

– Det blir en passe lett tur, smiler de.

Nå håper de at riktig mange tar turen til Langøya og Hallartinden Max. Hallartinden er ikke synlig i skoddehavet akkurat nå, men været kan jo likefullt bli fint på lørdag.

– Velkommen til å være med. Om du ikke løper på tid kan du likevel få deg en fin tur og naturopplevelse sør på Langøya!

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse