annonse

Høsttakkefest i Melbu kirke

Barna sang
Barna sang: Etter dåpen kom barna fram og sang for alle sammen. (Foto: Tor Johannes Jensen)
Viser arbeidet sitt
Viser arbeidet sitt: Gud har skapt så mange fine farger. Her viser Sabrina fram sitt som er nesten ferdig. (Foto: Tor Johannes Jensen)

  • Pressemelding

Det ble en fin høsttakkefest i Melbu kirke forleden, der alle barna kom inn sammen med dåpsfølget, og fikk legge høstens grøde på et felles takkebord foran. Der var både frukt –blant annet plommer plukket på Melbu! – nyper, grønnsaker, syltetøy, blåbærkake og hjemmebakt brød.

Den fullsatte kirka sang mange glade sanger om alt det fine og gode Gud ha skapt. Både det som vokser ute, og kroppen vår som fungerer så fint! Etter dåpen kom barna fram og sang for alle sammen. Det handlet også om hvor viktig det er å dele. 

Til slutt sang alle bordverset «Herre din jord bærer mat nok for alle, takk for den delen du vil vi skal ha. Lær oss å dekke et langbord i verden, som alle kan reise seg mette fra!». Og mens takkebord, kaffe og kaker ble dandert, kunne barna lage seg et høst-tre pyntet med mange farger, for Gud har skapt så mange fine farger. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse