annonse

Julie Bergan til Stokmarknes

: Julie Bergan inntar scenen på Stokmarknes i september. (Foto: Julia Håkansson)

HADSEL: Julie Bergan kommer til Stokmarknes i september for å holde konsert.

  • Pressemelding

Hurtigrutens Hus feirer 20 års jubileum i 2019. Vi ønsker å markere dette med flere arrangementer over flere dager. Først ut er vi så glade for å kunne presentere Julie Bergan som kommer til Hurtigrutens Hus i september. Julie Bergan har vist seg å være en av de mest ettertraktede og energiske liveartistene landet har å tilby.

Med sin livlige personlighet, kraftfulle vokal, og altoppslukende fremføringsevne skyter hun publikums forventninger til himmelen og tilbake.

– Vi er kjempestolte av å få en artist av Julie Bergan sin kaliber til vår jubileumsfeiring i september, konserten blir et «fyrverkeri» uten like, forteller daglig leder John Arne Mathiesen ved Hurtigrutens Hus.

Det unge talentet har så langt samlet over 500 millioner musikkstrømminger og tallene tikker oppover hvert sekund. Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med «All Hours» og «Arigato» har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som en stødig oppvarmer for verdensidoler som Justin Bieber, Dua Lipa og Jesse Glynne.

I 2018 turnerte hun verden over med superstjerne-DJ Alan Walker på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC i Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa.

Etter slippet av det 2 x platinaselgende debutalbumet «Turn On The Lights» i 2018 har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Supersamarbeidet «Ignite» med K-391 og Alan Walker ble Bergans andre norske #1 på VG-lista, og den ble også kåret til årets norske låt under NRJ Awards. I hennes tidligere år har hun vunnet Musikkforleggerprisen for «Årets gjennombrudd» med «Arigato» og vært nominert til 3 x Spellemannprisen og P3 Gull. De siste tre årene har artisten spilt over imponerende 200 konserter i inn- og utland og også i 2019 blir navnet hennes å se en rekke festivalplakater.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse