annonse

Kvinne ble rygget ned i gata

: Markedsgata på Stokmarknes. (Illustrasjonsbilde) (Foto: )

HADSEL: Politiet ønsker å komme i kontakt med føreren av en bil som rygget ned en kvinne i Markedsgata på Stokmarknes fredag.

Det var på parkeringsplassene langs fortauet i Markedsgata utenfor Bykuben den eldre kvinnen ble rygget ned rett over klokka 11.30 fredag.

– Hun ble sjekket av helsepersonell og har fått noen kuttskader. Det går bra med henne, opplyste operasjonsleder Kai Eriksen ved Nordland politidistrikt til Bladet Vesterålen fredag.

Bilen som rygget på henne var en svart SUV. Nå ønsker politiet å komme i kontakt med sjåføren av bilen, eller eventuelt andre som kan ha sett bilen eller hendelsen, eller eventuelt har registreringsnummeret.

– Det er opprettet sak, og etterforskning pågår, opplyser operasjonslederen til Bladet Vesterålen.

Politiet ber om at folk som har opplysninger ringer dem på telefon 02800.

Mandag formiddag var det ingenting nytt i saka. Ingen sjåfør hadde meldt seg så langt.

– Dette ser vi alvorlig på. Det kunne i verste fall gått menneskeliv. Vi hadde tre patruljer i området fredag og legger mye ressurser i dette. Men uten tilbakemeldinger er det vanskelig, sier politibetjent Geir Bendiksen til Bladet Vesterålen.

– Vi ber fortsatt vedkommende ta kontakt og fortelle hva som har skjedd. Vi anbefaler sterkt å gjøre det. Det motsatte vil være at politiet finner vedkommende. Ved frivillighet er det mye enklere saksbehandling, og det gjør det også enklere for vedkommende i forhold til eventuell straff og inndragning, understreker Bendiksen overfor Bladet Vesterålen.

Et øyenvitne forteller til Bladet Vesterålen at den svarte SUV-en sto med bakenden helt inntil fotgjengerfeltet.

– Vi kom kjørende og så bilen sette på ryggelysene for å kjøre ut fra parkeringsplassen, og så traff den henne. Kvinnen kom mot fotgjengerfeltet, falt da hun ble truffet og ble liggende, forteller vedkommende som så hendelsen. Hun forteller at den eldre kvinnen befant seg på fortauet da hun ble truffet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse