annonse

Leder for valgkomité meldte seg ut

1488977502066.jpg
Fungerende leder i Hadsel Arbeiderparti, Rayner Skare Lind, medgir at det har vært ei turbulent tid, men han regner med at mye vil falle på plass etter årsmøtet 30. mars. (Foto: Idar Ovesen)
1488977504386.jpg
Lars Kristian Holand ledet valgkomiteen i Hadsel Ap, men har nå meldt seg ut av partiet. (Foto: Arkivfoto)

Lederen for valgkomiteen i Hadsel Ap har meldt seg ut av partiet. Fungerende leder Rayner Skare Lind innrømmer at det har vært ei tøff tid, men ser lyst på veien videre.

Tor Johannes Jensen

Lars Kristian Holand ledet valgkomiteen i Hadsel Ap, men har nå meldt seg ut av partiet. Lederen i valgkomiteen i Hadsel Arbeiderparti, Lars Kristian Holand, har trukket seg fra vervet og meldt seg ut av partiet. Han bekrefter utmeldingen overfor Bladet Vesterålen, men vil ikke utdype årsaken.

Etter at lederen i lokalpartiet, Wenche Skar, trakk seg og meldte seg ut av lokalpartiet i desember, har Rayner Skare Lind overtatt vervet fram til årsmøtet som skal holdes torsdag 30. mars.

Avgitt innstilling

Fungerende leder i Hadsel Arbeiderparti, Rayner Skare Lind, forteller til Bladet Vesterålen at valgkomiteen har avgitt sin innstilling, men han vil ennå ikke offentliggjøre hvem som er foreslått som ny leder i det lokale partiet.

Forstår de andre

– Hvordan har det vært for deg å bli kastet inn i vervet som leder i denne tida?

– Det er mange som har sagt at de har respekt for at man står i dette. Det har vært en veldig turbulent periode i politikken, og det har berørt partiet også, blant annet ved at medlemmer har trukket seg, sier Lind og tilføyer at han kan skjønne det de har gjort.

Får inn erfarne folk

– For meg som har sittet i kommunestyret i halvannet år og ikke har noen stor politisk erfaring, har det ikke vært enkelt. Men vi står foran årsmøtet og får inn erfarne folk, og jeg ser lyst på framtida både for partiet og kommunen, understreker han.

Vurderer egen framtid

– Har du hatt god støtte fra fylkespartiet og Arbeiderpartiet sentralt?

– De har vært på banen, men ikke så mye, sier Lind.

– Hva tenker du om din egen rolle i styret for lokalpartiet videre?

– Jeg vurderer akkurat nå hva jeg skal gjøre. Men jeg skal gjøre min jobb i kommunestyret uansett, sier Rayner Skare Lind.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse