annonse

Magisk magi i Hurtigrutens Hus

: Cilje Kristiansen fra Sortland svever i løse luften. (Foto: )
: Iljen og Arn Haug fra Stokmarknes fikk treffe Alexx Alexxandersen og fikk bilde og autograf etter forestillingen. (Foto: )

Over 120 vesterålinger lot illusjonisten Alex Alexxander vise vei inn i den magiske verden i Hurtigrutens Hus søndag, med svevende damer, korttriks og kobling av ringer.

  • Bengt Are Pettersen

Alexx Alexxander (34) år fra Tønsberg har holdt på med trylling og magi siden han fikk sin første tryllebok hos sin bestefar som femåring.

Siden har Alexx reist verden rundt med sine show og vunnet mange priser som illusjonnist. På Stokmarknes tok han både store og små med storm og brukte også flere av publikummerne i sine nummer.

Det var litt forskjell på hva de voksne og barna likte. Mens de voksne jublet for kort- og pengetriksene der han blant annet forvandlet en 50-krone-seddel til en 500-krone-seddel, syntes de minste det var stas da han fikk Cilje Kristiansen fra Sortland til å fly.

Til Bladet Vesterålen sier Cilje etterpå at hun kjente bare når Alex flyttet stolene og hun var noe nervøs når hun stod på scenen før trikset, men at det var artig.

: Iljen og Arn Haug fra Stokmarknes fikk treffe Alexx Alexxandersen og fikk bilde og autograf etter forestillingen. Foto:
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse