annonse

På skirenn med ambulansen

: Kamilla Blindheim, Bent Stenbro og Svein Roar Martinsen i ambulansetjenesten tok søndagsvakta på Lekang. Martinsen var speaker under rennet, og Kamilla Blindheim steppet inn for han. (Foto: )
: Det var god stemning og fint føre på Lekang søndag. (Foto: )

HADSEL: – Vi er der det skjer. Så lenge vi holder oss på Hadseløya er det ikke noe problem, forteller ambulansearbeider Bent Stenbro. Han og kollegene tok søndagsvakta på Lekangrennet.

Sverre Idar Lakså

– Det er ikke uvanlig at vi stiller på slike arrangement. Vi er tilstede på de fleste kampene når serien er igang, sier ambulansearbeider Bent Stenbro til Bladet Vesterålen.

På Lekangrennet søndag var det tre ambulansearbeidere på vakt på Lekang.

– Det er Svein Roar Martinsen som er fartøysjef, men siden han er speaker for rennet stepper Kamilla Blindheim inn for han, forteller Stenbro.

– Sommerstid pleier vi å bemanne den ledige bilen med frivillig mannskap. Det er greit at det er en ambulanse tilstede på fotballkampene, og det samme gjelder for skirenn. Så lenge vi er på Hadseløya så gjør det ingenting om vi ikke tar vakta på stasjonen, sier Stenbro.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse