annonse

Stokmarknes IL feirer sine 100 år: – En viktig samfunnsbygger

: Bård Sørensen (f.v.), Arild Fredriksen og Håvard Myhra i ledelsen for idrettslaget var med og feiret den stolte hundreåringen, blant annet på torget på Stokmarknes. (Alle (Foto: Inger Merete Elven)
: Leo (f.v.), Anders, Hamse, Eskil og Shukri testet skuddfoten og hjalpt til med arrangementet. (Foto: )
Servering
Servering: Kjell Jørstad delte ut bursdagskake til alle om ville ha, på vegne av Stokmarknes IL.

HADSEL: Stokmarknes ILs 100-årsfeiring var godt synlig i Markedsgata lørdag.

Inger Merete Elven

Det ble delt ut bursdagskake og kaffe, og Stokmarknes Musikkforening spilte for jubilanten – og de frammøtte. Det var også mulighet for å prøve skuddfoten, der farta på skuddene ble målt.

– Så langt har vi vært oppe i 88 kilometer i timen. Men vi har hørt at rekorden er 103 kilometer i timen, forteller Leo, Anders, Hamse, Eskil og Shukri, som spiller på G16-laget til Stokmarknes IL, og noen ganger på a-laget.

Til stede var selvsagt også ledelsen i idrettslaget, ved leder Arild Fredriksen, Bård Sørensen som leder skigruppa og Håvard Myhra som leder fotballgruppa.

– Det er viktig å markere at idrettslaget er 100 år, og under feiringa trekker vi fram den lange og innholdsrike historien. Det har skjedd mye i løpet av de hundre årene, og ikke minst på anleggsfronten. Idrettslagene er jo en viktig samfunnsbygger på den fronten, som bidrar til å skape tilbud for befolkningen, sier Fredriksen.

Jubiléet ble ellers markert blant annet med Medkilas fotballskole for jenter, utstilling i Hadseltorget, besøk av landslagssjefen for e-sport, og ikke minst en stor jubileumsfest på kvelden i Hurtigrutens Hus.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse