annonse

Utvider etter to måneder

: Håvard Myhra hos Corner Sport på Stokmarknes forteller at det går mot ny utvidelse av avdelinga med herreklær, bare to måneder etter åpning. (Foto: Emmi Jensen)

Bare to måneder etter åpning utvider Jack & Jones på Stokmarknes avdelingen sin. Snart blir det også mulighet for å få kjøpt barneklær på Jack & Jones junior.

  • Andrea Larssen Aasvik Og Emmi Jensen

Den 11. april åpnet Corner sport på Stokmarknes en ny avdeling. Jack & Jones har nå tatt opp deler av sportsbutikken, så man får kjøpt både fin-skjorter, dressbukser og jeans i tillegg til sportsutstyret.

– Det har fungert veldig bra, forteller Håvard Myhra hos Corner sport.

– Det er jeans det går mest i, men det er også det Jack & Jones er mest kjent for..

Han forteller at de har utvidet en del bare på disse to månedene, og blant annet nylig har fått inn sko.

– Vi har fått flere og andre kunder etter åpningen, folk som ikke bare er interessert i å kjøpe sportsutstyr. Nå slipper man å dra til Sortland for å kjøpe herreklær. Det var jo det som var målet, legger han til.

Myhra forteller at siden det har gått så bra, skal de nå utvide målgruppen med å ta inn barneklær også, med Jack & Jones junior.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse