Uvisst når tunnel i Drammen åpnes etter bobilbrann

Brannen i Bragernestunnelen i Drammen var slukket ved midnatt tirsdag kveld, men det kan ta tid før røyken er borte og skadene utbedret. Årsaken til brannen var motorhavari i en bobil og påfølgende eksplosjon i gassflasker om bord.
Publisert 06.03.2013 kl 06:27 Oppdatert 06.03.2013 kl 06:44

Tips en venn på e-post:– Politi- og brannvesen er nå ferdig på stedet. Vraket taues vekk, og Mesta er i gang med opprydningsarbeidet, sier operasjonsleder Håkon Grøttland i Søndre Buskerud politidistrikt like før klokka halv ett.

Da var det gått to og en halv time siden politiet ble varslet om brannen, som tidlig ble betegnet som ute av kontroll og med en røyk- og gassutvikling som skapte stor bekymring.

Brannvesenet og Veitrafikksentralen satt i 23.30-tiden i et rådslagningsmøte for å finne ut hvordan man best skulle håndtere situasjonen.

Da klokka nærmet seg midnatt, ble det imidlertid fastslått at brannen avtok i styrke, og brannvesenet meldte at de hadde kontroll.

– Røyken avtar og det er positiv utvikling, sa Grøttland før han litt senere kunne fastslå at brannen var slukket. (©NTB)

På forsiden nå


Finn fram blyhaglene!

Jubelen står i taket hos Norges Jeger- og Fiskerforbund etter at en langvarig kamp for blyhagl blir kronet med seier.

Har meldt seg

BØ: En person har meldt seg for politiet, og oppgitt at det er han som har skremt en 83-årig medtrafikant og øvd skade på mannens bil forrige torsdag.

Rasjoneringa er over

NYHETER: Strømrasjoneringa er over. Hele Vesterålen har strømmen tilbake.

Slå av alt du ikke trenger!

NYHETER: – Slå av alt strømforbruk du kan klare deg uten. Ellers kan hele Vesterålen gå i svart.