annonse

Byr opp til swing og tango

Ny sesong
Ny sesong: Marit og Odd-Arne Strøm i Dans i Nord ønsker danseglade i alle aldre velkommen på kurs. (Foto: Privat)

Nå starter vi i Dans i Nord opp igjen med kurs og dansetreningskvelder på Sortland, hvor vi har hatt fast dansemiljø i over 32 år. Mange har opp gjennom disse årene vært med å danse, og har hatt mye glede av dansen.

  • Pressemelding

Vinteren er tid for dans, mosjon, fellesskap og glede, så kom og vær med.

Swing er dansen som aldri går av mote og passer alle aldersgrupper. Grunnkurset er for alle som ikke har danset fra før, eller for de som vil friske opp tidligere kurs. Kom gjerne alene – vi hjelper deg med partner.

Mellom kursene har vi dansetime som er åpen for alle som har lyst til å danse.

Nå på nyåret starter vi også kurs i norsk tradisjonstango (ikke argentinsk). Den norske tradisjonstangoen er fin å se på, lett å lære, og har mange flotte turer. Selv om grunnstegene er de samme, gir det rom for individuelle løsninger, som gjør dansen morsom.

Dans i Nord har mange samarbeidende miljøer i Lofoten og Vesterålen. Vi starter opp grunnkurs både i Svolvær, Andenes og på Ballstad. Alle ungdomsskoleelever går gratis på kurs. Vi ønsker danseglade i alle aldre vel møtt til en ny vinter med dans og glede.

Marit og Odd-Arne Strøm

Dans i Nord,

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse