annonse

Har du noe på gang til Arctic Race? Tips oss om stort, smått og blått!

Blåmaling
Blåmaling: Enkelte hadde blitt hyrt inn i 2013 for å være blåmalte guider. Frisøren Lise Finden (t.v.) var en av de som hadde stilt opp for å farge folks hår blått gratis under sykkelrittet. Til høyre står Renate Jacobsen, som var fungerende koordinator i Sortland kommune det året. (Foto: Hilde Jørgensen)
Svær
Svær: Vesterålen Sykkelklubb stilte med en enorm sykkelskulptur i 2013. (Foto: Svein Rist)

VESTERÅLEN: Vi vil gjerne høre fra deg om du har noe på ferde i forbindelse med Arctic Race of Norway. Neste uke når løpet Vesterålen.

Håvard Skogly Mækelæ

Når Arctic Race of Norway nok en gang når Vesterålen, ventes det over 100.000 tilskuere på strømmetjenester og mer til. Slikt gjør folk oppfinnsomme. Se bare tilbake til forrige gang Arctic Race of Norway var i Vesterålen: I 2013 fant vi blant annet blåmalte guider og enorme sykkelstatuer rundt om, i tillegg til de malte syklene som har blitt en Arctic Race-tradisjon.

Nå nærmer selve løpet seg med stormskritt, så derfor spør vi dere lesere: Har dere noen artige påfunn på lager til løpet, eller kjenner dere til noen som har det?

I så fall vil vi gjerne komme i kontakt med dere, for å lage reportasje før eller under løpet. Jo tidligere dere melder fra, jo bedre.

Svær
Svær: Vesterålen Sykkelklubb stilte med en enorm sykkelskulptur i 2013. Foto: Svein Rist

Arctic Race of Norway kommer til Vesterålen lørdag 17. august. Da skal syklistene sykle fra Sortland til Storheia i Hadsel – en etappe på 176,5 kilometer.

Søndag 18. august går rittets siste etappe fra Lødingen til Narvik, en strekning på 165,5 kilometer.

Torsdag og fredag sykles det først fra Å til Leknes, så Henningsvær til Svolvær. Er det vesterålinger som har planlagt påfunn langs Lofoten-etappene, vil vi gjerne også høre om det!

Tips oss gjerne på mail: red@blv.no - eller på Facebook. Eller så kan du ringe oss!

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse