annonse

Kristian Kristensen til Naustvika

Artisten
Artisten: Kristian Kristensen. (Foto: Pernille Sandberg)

ØKSNES: Meløy-festivalen har nå komplettert festivalprogrammet sitt.

Håvard Skogly Mækelæ

Dette skriver Naustvikafestivalen i en pressemelding:

«Kristian Kristensen skal avslutte Naustvikafestivalen i sommer. Fra han trollbandt dommerne i The Voice, via å vinne Urørt i 2015 til å gi ut sitt debutalbum nå i år, har han med sin kraftfulle røst blitt en av Norges største liveartister. Det er uten tvil en stor glede å få harstadværingen Kristian og bandet hans på besøk til oss. Han har spilt utsolgte konserter fra sør til nord, spilt på flere store festivaler og har drøssevis med radiospillinger og strømninger på Spotify og Tidal hver dag.

Festivalprogrammet er nå komplett og med Kristian Kristensen på plass, så kommer det til å bli en magisk avslutning på sommerens festival i Naustvika.»

Samtidig benytter festivalstyret sjansen til å be om flere frivillige:

«Til nå har bare syv personer registrert seg på nettsidene våre, men vi trenger opp mot 50 stykk. Vi er helt avhengige av engasjerte frivillige før, under og etter selve festivalen den 20. juli.»

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse