Abonnement

Mitt abonnement

• Endre fast leveringsadresse
  • Registrere midlertidig omadressering
  • Omadressere avisen til en du kjenner
  • Gi bort avisen til en institusjon/skole
  • Registrere midlertidig opphold i leveringen
  • Sjekke dagens levering
  • Si fra om uteblitt avis
  • Endre din kontaktinformasjon

Klikk deg inn på Mitt Abonnement. Her finner du lenken omadressering. Fyll inn din nye adresse og ”hake” av for fast omadresering. Legg inn dato for første dag på ny adresse og klikk Send bestilling

Gå inn på siden for mitt abonnement,som du finner på  www.blv.no/kundesenter. Logg inn ved å benytte kundenummeret ditt + de 3 første bokstavene i ditt etternavn.

Kundenummeret ditt finner du på din faktura,. Har du ikke tilgang til faktura , må du gjerne kontakte vårt kundesenter på tlf 32 17 95 95.

Sjekk at du har skrevet brukernavn riktig. Dersom du har glemt ditt brukernavn, Gå inn på linken ”glemt brukernavn. Legg inn e-postadressen og mobiltelefonnummeret ditt så sender vi deg en e-post og en SMS med nødvendig informasjon for å logge inn.

Adresseforandring og ferie

Ønsker du å flytte avisen til en annen adresse for en midlertidig periode går du inn på Mitt Abonnement. Velg så omadressering og legg inn den nye adressen avisen skal leveres til. Legg inn tidsrom for omadresseringen. Og send bestilling.

Innenlands er dette portofritt. Norden og Europa er det kr 25,- pr. uke. Verden for øvrig kr 30,- pr.uke

Benytt lenken Ferieendring av abonnement. Velg første dag for opphold og første dag for levering igjen. Kryss av for Gled en venn. Legg inn adresse til den person som skal motta din avis mens du er borte i boksen andre opplysninger.

Ja, du kan velge å få tilgang til eAvisen. Dette velger du på samme side som du legger inn andre ferieendringer. Kryss av for endres til eAvis. Merk deg at papiravisen da blir stoppet i samme periode.

Ja, ta kontakt med vårt kundesenteret på tlf. 76110900.

Ja, . Norden og Europa er det kr 25,- pr. uke. Verden for øvrig kr 30,- pr.uke

Vi finner en institusjon for deg. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på Feriendring av abonnement. Velg første dato for opphold og første dato for levering igjen. Merk av alternativet. Doneres til ett sykehjem/institusjon og klikk Send.

Avtalegiro

Avtalegiro er et fast betalingsoppdrag med et fast trekk den 20. hver måned.

Gå inn på blv.no/avtalegiro. Skriv inn ditt abonnementsnummer eller telefonnummer. Trykk på Start signering. Du kommer da inn på Opprettelse av AvtaleGiro. Fyll ut feltene og trykk Fortsett

Ja, du kan endre beløpsgrensen, men forfallsdato er fast.

Banken kan ikke foreta trekk fra din konto utover det du har satt som trekkgrense.

Trekket vil ikke bli foretatt og du vil få melding i din nettbank om dette.

Det kommer an på hva beløpsgrensen er satt til.

Uteblitt avis og dagens levering

Nei, det kan de ikke. Ta kontakt med vårt kundesenter for hjelp på tlf 76110900.

Logg deg inn på Mitt Abonnement og klikk på klage på levering. Her kan du melde fra om manglende levering av dagens avis. For manglende levering av tidligere utgaver må du kontakte vårt kundesenter på tlf. 76110900.

Dersom du ønsker avisen etterlevert må du kontakte vårt kundesenter på tlf 76110900.

Nei. Dette er per dags dato ikke mulig.

Ved uteblitt eller vesentlig forsinket avis vil Bladet Vesterålen godskrive abonnenten det som er betalt for avisen i tilsvarende tidsrom forutsatt at kunden snarest melder fra om uteblivelsen.