annonse

Bel Chorus innfridde i Lødingen

SANG FOR DAMENE
SANG FOR DAMENE: En tilfeldig tilhører på fremste benk ble geleidet frem da Ola Bremnes sin «kjære kvinne» ble framført, og ble gitt litt ekstra oppmerksomhet fra gutta i koret, på en både humoristisk og elegant måte. (Foto: Rita Pettersen Tolnes)
LOKAL SOLIST
LOKAL SOLIST: Ekstra stas for de frammøtte Lødingen- og Vestbygd-væringene var det å få overvære Kenneth Leiknes med sin flotte røst.
MEKTIGE STEMMER
MEKTIGE STEMMER: Bel Chorus vant nylig Mannskorklassen da de i vår konkurrerte i Riga. I Lødingen kirke presenterte de et flott og variert repertoar, til høylytt stor begeistring fra publikum.

LØDINGEN: Det mektige mannskoret løftet taket i Lødingen kirke.

  • Rita Pettersen Tolnes

Under stødig ledelse av Dag Erik Enoksen med godt glimt i øyet, ble de godt over hundre fremmøtte i Lødingen kirke gitt en ånderlig opplevelse i form av sterk og vakker sang fra Harstadkoret.

Det celebre besøket har gjestet Lødingen kun én gang tidligere, men Enoksen tok til orde for at det kanskje ikke ble så lenge til neste gang. Bel Chorus som snart kan feire 20-årsjubileum, reiser hvert år rundt i distriktet med sin tradisjonelle og veldig populære førjulsturné. Så hvem vet, kanskje Lødingen kan være så heldige og få disse dyktige stemmene på førjulsvisitt...

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse