annonse

Forente mat og musikk i Lødingen

1497892436214.jpg
For fjerde år på rad stilte Divisjonsmusikken opp og tilbød gratis lunsjkonsert i Sjømatteltet i Lødingen. (Foto: Svein Rist)
1497892438783.jpg
Nydelig med fiskeburger, syntes disse jentene i 3. klasse. Arrangørene av Sjømatfestivalen fristet med gratis lunsj, under fredagens konsert. (Foto: Svein Rist)

LØDINGEN: Sjømatteltet var atter en gang stappende fullt, da Forsvarets musikkorps Nord-Norge, fredag inviterte til gratis konsert i forbindelse med Sjømatfestivalen. Arrangørene spanderte på sin side gratis lunsj for samtlige skoleelever i kommunen.

Svein Rist

De siste latterbrølene fra torsdagens show med Finn Arve Sørebøe hadde knapt lagt seg, før det på ny var klart for nytt arrangement i Sjømatteltet.

For fjerde år på rad stilte Forsvarets musikkorps Nord-Norge opp, med gratis konsert i forbindelse med Sjømatfestivalen.

Som vanlig stilte folk i Lødingen mannsterke opp, for å skape en hyggelig ramme rundt arrangementet.

Forsvarets musikk Nord

Divisjonsmusikken måtte legge til side andre oppdrag, for å få tid til å spille i Lødingen.

Konferansier Jan Roger Henriksen gjorde det klar at han forventer samme innslag, også under neste års Sjømatfestival.

– Dette er fjerde år Divisjonsmusikken spiller under Sjømatfestivalen. Fire år på rad, er for tradisjon å regne. Tradisjon er noe som ruller og går. Da er det hevet over enhver tvil, at vi også til neste år, kan invitere til konsert med Divisjonsmusikken, fremholdt Henriksen.

Gratis lunsj

I tillegg til voksne tilhørere, hadde samtlige elever på barne- og ungdomsskolen fått fri, for å kunne være med på konserten.

Arrangørene av Sjømatfestivalen, Lødingen Lions, Lødingen Røde kors og Lødingen musikkforening slo på stortromma, og spanderte gratis mat og drikke på samtlige elever.

Fiskeburgere og pølser sto, i tillegg til drikke, på menyen, noe ungene og ungdommene satte svært stor pris på,

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse