annonse

Hæren disket opp til skoleungene

Tradisjon
Tradisjon: For sjette år på rad stilte Hærens musikkorps opp og tilbød gratis lunsjkonsert i Sjømatteltet. (Foto: Svein Rist)
Rad og rekke
Rad og rekke: Skoleelevene fikk både mat og kulturelt påfyll. (Foto: Svein Rist)

LØDINGEN: Sjømatteltet var fullt da Hærens musikkorps inviterte til gratis konsert i forbindelse med Sjømatfestivalen. Arrangørene vartet opp med gratis lunsj for samtlige skoleunger i Lødingen.

Svein Rist

Latterbrølene etter torsdagens teaterforestilling hadde ikke mer enn lagt seg, før det på nytt var duket for nytt arrangement i Sjømatteltet. Nå var det blitt fredag formiddag.

For sjette år på rad stilte Hærens musikkorps opp, med gratis konsert i forbindelse med avvikling av Sjømatfestivalen.

Tradisjonen tro stilte folk i Lødingen mannsterke opp, for med det å skape en hyggelig ramme rundt begivenheten.

I tillegg til voksne tilhørere hadde arrangørene av Sjømatfestivalen, Lødingen Lions, Lødingen Røde kors og Lødingen musikkforening, invitert samtlige skoleelever i kommunen til forestilling.

I tillegg til å få et par timer med etterlengtet fri fra undervisningen vartet arrangørene opp med gratis mat og drikke til samtlige elever.

Som seg hør og bør under en festival som er til sjømatens ære besto menyen av fiskeburgere.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse