annonse

Historisk stand i Lødingen

Lødingen lokalhistorielag
Lødingen lokalhistorielag: Lødingen lokalhistorielag gav i 2018 ut den 27. utgaven av Årbok for Lødingen. Under Sjømatfestivalen tilbyr de samtlige utgivelser for salg, da til sterkt redusert pris. (Arkiv (Foto: Svein Rist)

LØDINGEN: For første gang i sitt vel 40-årige virke stiller Lødingen lokalhistorielag med stand under Sjømatfestivalen.

Svein Rist

– Vi har et ønske om å profilere oss. Forhåpentligvis verve noen nye medlemmer. Inspirere personer som kan tenke seg å bidra med det spennende og interessante arbeidet som ligger bak utgivelsene av årbøkene, fremholder leder i lokalhistorielaget Helge Strand når han skal forklare beslutningen om å profilere seg under årets utgave av Sjømatfestivalen.

Unik mulighet

– De som stiller på stand har gjerne gode tilbud å komme med. Hva kan lokalhistorielaget varte opp med?

– Det vil bli anledning, for de som ønsker det, å komplettere egen samling av Årbok for Lødingen. Samtlige 27 årganger vil under Sjømatfestivalen bli solgt til sterkt redusert pris. Bøkene selges enkeltvis eller som komplett sett. Også boka Gammelt fra Kanstadfjorden blir å finne på standen, også den til redusert pris. Messetilbudet lokalhistorielaget går ut med vil gjelde kun denne helga. Ei fin anledning å undersøke om man mangler noen årganger og så benytte seg av dette gode tilbudet, avrunder leder i Lødingen lokalhistorielag Helge Strand.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse