annonse

Husflidslaget slår til med skjerf og sjal

: Leder i Lødingen husflidslag Eli Fossem inviterer til Sommerkafé førstkommende tirsdag. – Årets tema er skjerf og sjal, sier Fossem i samtale med lokalavisa. Her flankeres hun av Kirsti Flock (tv) og Helene Ribe. (Arkiv (Foto: Svein Rist)

Lødingen husflidslag holder på tradisjonene i det de tirsdag 4. juni inviterer til Sommerkafé på Gammelstasjonen. Tema for årets seanse er handlaga skjerf og sjal.

Svein Rist

Bortfall av Sommer-Lødingen førte til at en rekke arrangement ble lagt på is. Ett par foreninger/organisasjoner holder imidlertid sin tradisjon ved like, på tross av at den sommerlige utgaven av kulturuka er historie.

En av disse er foreningene er Lødingen husflidslag, som atter en gang er klar for å arrangere sin tradisjonsrike Sommerkafé.

Like sikkert som at husflidslaget inviterer til Sommerkafé, like sikkert er det at dette skjer over et nærmere definert tema.

– I år har vi valgt skjerf og sjal som tema for utstillingen. Produktene kan være strikket, heklet, vevd eller lignende. Gamle, som nye og mer moderne ting, tas imot med takk. Eneste krav er at det som legges frem er handlaga, sier leder i Lødingen husflidslag Eli Fossem i samtale med Bladet Vesterålen.

Medlemmene i husflidslaget vil stille ut egne skjerf og sjal under utstillingen kommende tirsdag.

– Hvis noen utenom laget har produkt å bidra med tar vi imot disse med stor takk. Disse kan leveres inn på Ringblomsten, eller de kan tas med direkte til utstillingslokalet på Gammelstasjonen, sier Fossem.

I tillegg til utstilling blir det etablert kafe under arrangementet.

– Her selger vi kaffe og gode hjemmebakte kaker. Loddsalg, med mulighet til å vinne flotte gevinster, blir det også. På vegne av Lødingen husflidslag håper jeg mange setter av ettermiddagen på Gammelstasjonen til en trivelig stund, avrunder leder Eli Fossem.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse