annonse

Julegrana tent i Lødingen – til slutt

: Et forsterket skolekorps sørget for at de mange fremmøtte kom i skikkelig førjulsstemning da julegrana ble tent i Lødingen lørdag ettermiddag. (Katrine Mahdi Vikjord Rist) (Foto: )

LØDINGEN: Brukbart med folk møtte lørdag ettermiddag frem for å være med på den tredisjonsrike tenninga av julegrana i Lødingen.

Svein Rist

Tradisjonen tro var det skolekorpset som inviterte til dette koselige advents-arrangementet.

Et forsterket korps sørget for at folk kom i den rette førjulsstemningen under gangen rundt treet. Inne i rådhuset sørget foreldreforeninga for koselig nissekafé.

Noe manglet

I et arrangement som ellers er preget av en viss stemning og forventning var det i år noe som manglet. Ingen tale til de fremmøtte ved inngangen til adventstida, ingen julenisse som delte ut gaver til de minste.

At selve tenninga av lysene i grana heller ikke gikk som det skulle, førte til at mange forlot området foran rådhuset før det endelig ble lys i lampene.

Grana ble nå imidlertid tent til slutt. Atter et år er vi dermed inne i adventen - ventetiden frem mot julehøytiden.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse