annonse

Karstein (81) har gått på Møysalen for fjerde år på rad

: Heder og ære i forbindelse med torsdagens premiering av Ti på topp i Lødingen. Steinar Svendsen (tv) har besøkt samtlige 25 topper i år, Gunnar Gjerde sto sammen med Oddbjørn Rinaldo for utdeling av premier, Solveig Rinaldo har vært på samtlige 25 topper. Karstein Jakobsen besteg i en alder av 81 år både Strandstinden og Møysalen, mens Ingebjørg Hauge deltok i sin første Ti på topp. (Foto: Svein Rist)
: Ada Tiller har i løpet av sommeren og høsten vært innom samtlige 30 poster i Grønne Turer. Torsdag troppet hun opp og fikk overrakt gullmerket av Gunnar Gjerde i O-gruppa i Lødingen IL. (Foto: Svein Rist)

+ Torsdag kveld var det klart for premiering av årets Ti på topp i Lødingen. Blant spreke fjellvandrere skiller Karstein Jakobsen seg ut. For fjerde år på rad besteg 81-åringen Møysalen.

Svein Rist


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse