annonse

Korps på tur i Lødingen

Korps
Korps: Korps på friluftstur ble for første gang gjennomført 14. juni i fjor. Årets utgave er lagt til gatene i sentrum av tettstedet, noe som burde borge for flere tilhørere enn i fjor. (Arkiv (Foto: Svein Rist)

LØDINGEN: Lødingen skolekorps inviterer også i år til «musikalsk rusletur» på tettstedet.

Svein Rist

Omlag 40 tilhørere stilte opp da skolekorpset i Lødingen medio juni i fjor inviterte til arrangementet Korps på friluftstur.

Scenen for de ulike små konsertene var den gang lagt til deler av lysløypa.

Når suksessen gjentas i år håper arrangørene på enda bedre oppslutning. Dette som følge av at rusleturen er lagt i sentrumsgatene på tettstedet.

– Arrangementet er gratis og passer for alle, også familier med barnevogn eller rullestolbrukere, fremholder Jana Vogel i Lødingen skolekorps.

Fra Teleparken til Hjertholmen

Korps på friluftstur har i år sin start i Teleparken.

– Ved statuen i Næringshagen viser aspirantene frem hva de har lært og flittig øvd på gjennom vinteren og våren. Deretter rusler vi i retning av Gammelstasjonen, og videre til Bankfjæra for å høre mer musikk. Turen fortsetter så til småbåthavna, fremholder Jana Vogel.

På Hjertholmen blir det både musikk og mulighet for grilling.

– Vi håper at så mange som mulig drar på tur med oss. En spesiell invitasjon til familier med innvandrerbakgrunn. En fin måte å bli kjent med korpsmusikk og de fine plassene i Lødingen. Vi oppfordrer derfor alle til å ta med seg familier de kjenner som er flyttet til Lødingen, avrunder Jana Vogel i Lødingen skolekorps.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse