annonse

Lattermild åpning av Sjømatfestivalen

Sjømatfestivalen
Sjømatfestivalen: Den 17. utgaven av Sjømatfestivalen ble åpnet på en humoristisk og lettlivet måte torsdag kveld. Hele 425 personer løste billett for å få med seg forestillingen til Lødingen Revy- og teaterlag. (Foto: Svein Rist)
Sjømatfestivalen
Sjømatfestivalen: Rutine og nytt blod i skjønn forening. Yngve Nyheim (tv) har vist sitt talent som skuespiller tidligere. Torsdag lyste Johnny Lyngstad opp som en ny og skinnende stjerne på revy- og teaterhimmelen i Lødingen. (Foto: Svein Rist)
Sjømatfestivalen
Sjømatfestivalen: Historien bak hvorfor nattverden består av en tørr kjeks og alkoholfri vin ble avdekket under torsdagens revy i Lødingen. Disiplenes intoleranse for ulike typer mat, lavkarbo og ulike typer dietter var nemlig svært utbredt også for over 2000 år siden, skal vi tro innholdet i stykket rett. (Foto: Svein Rist)

LØDINGEN: Så er den 17. utgaven av Sjømatfestivalen i Lødingen i gang. Torsdag sørget Revy- og teaterlaget for en lattermild åpning av arrangementet.

Svein Rist

Det er for tradisjon å regne at starten på Sjømatfestivalen er av det lette og fornøyelige slaget.

Så også i år, da hele 425 personer løste billett for å få med seg fornøyelige innslag presentert av Lødingen Revy- og teaterlag.

Lett folkelig humor slår bestandig godt an. Spe på med en dose lokal forankring, og krydre med noen kjente navn. Tilsett situasjoner og hendelser publikum lett kjenner seg igjen i. Oppskriften på en god lokalrevy er med det servert.

De som møtte frem til torsdagens forestilling kunne gang på gang slå den berømte latterdøra på vidt gap. I løpet av to avdelinger sveipet revyen «Fire tapte år» innom det meste som har skjedd i Lødingen siden forrige kommunevalg.

Så er det bare å se frem til fortsettelsen av Sjømatfestivalen. Torsdagens opptakt var det lite å utsette på.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse