annonse

Raymond med beste nisseball

Best
Best: Raymond Leiknes la beslag på hovedpremien på 10.000 kroner da Nisseballslippet ble avviklet for 11. gang i Lødingen. Ballen som endte på 2. plass i lotteriet var kjøpt i Malik Mahdi sitt navn. Premiene delt ut av ildsjel Odd Myrlund. (Foto: Katrine Mahdi Vikjord Rist)
Sminke
Sminke: Susanne (tv) sørget for gratis nissesminke på rådhuset. Et tilbud Charlotte takket ja til. (Katrine Mahdi Vikjord Rist)
Ost
Ost: Representanter fra Den Sorte Gryte var til stede for å tilby kundene verdens beste ost. (Katrine Mahdi Vikjord Rist)
: Lødingen skolekorps sørget for koselige toner flere steder på Lødingen tettsted i forbindelse med avvikling av Nisselørdag. (Katrine Mahdi Vikjord Rist) (Foto: )

LØDINGEN: Raymond Leiknes la beslag på hovedpremien på 10.000 kroner da Nisselørdag ble avviklet for 11. gang i Lødingen.

Svein Rist

Selv om Nisselørdag byr på en rekke aktiviteter og tilbud, er det ikke til å komme forbi at det er Nisseballslippet i Hamnbakken som er rosinen i pølsa.

Som vanlig var de aller fleste av de 450 nisseballene solgt, da lotteriet startet. Etter innledende runder var det ball nummer 252 kjøpt av Raymond Leiknes som var først over streken. Leiknes kunne dermed plusse på kontoen med 10.000 kroner. Andrepremien på 2.000 kroner tilfalt Malik Mahdi, mens Terese Pauli Svendsen kan glede seg over å få 1.000 kroner overført på konto.

Gode tilbakemeldinger

Med mildvær og litt regn i luften var det lite som minnet om vinter og jul, da den 11. utgaven av Nisselørdag ble avviklet. Selv om det nok var færre folk i gatene, melder arrangørene om god tilbakemelding fra de som gjennomførte ulike arrangement.

– Såvel de som hadde salgsutstilling på Hansenhjørnet, som de som var på rådhuset var fornøyde med omsetningen. Litt færre folk i gatene kan skyldes at flere valgte å trekke mer innendørs, oppsummerer mangeårige ildsjel i Nisselørdagen, Odd Myrlund.

Nissemarsj

Nissequiz, nissekafé, juleverksted og salgsboder får stå som eksempler på tilbud og aktiviteter som ble gjennomført i forbindelse med Nisselørdagen.

På ettermiddagen samlet folk seg foran Sentrumsbygget for å være med på den tradisjonelle Nissemarsjen.Flere hundre store og små nisser dannet et langt tog gjennom sentrumsgatene. Nissemarsjen endte tradisjonen tro opp foran rådhuset, der julegrana ble tent.

Lødingen-samfunnet har igjen løftet i flokk. Vel blåst.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse