annonse

Romjulstrim i Lødingen

Nissecup
Nissecup: Glade vinnere av fjorårets Nissecup i handball. På damesiden gikk Hildur til topps. På herresiden trakk Kult det lengste strået. (Arkiv (Foto: Svein Rist)
: Kjøttrullene gikk seirende ut av fjorårets utgave av Nissecupen i fotball. (Arkiv (Foto: Svein Rist)

LØDINGEN: Barn, ungdom og voksne kan også i år se frem til Nissecup både i fotball og handball i romjula.

Svein Rist

Det faktum at andre juledagsfesten flyttes frem til fredag, påvirker avviklingen av de tradisjonsrike Nissecupene.

Fotball er også i år først ute på helgas første dag. Årets utgave er den 26. i rekken av dette romjulsarrangementet.

Cupen er også i år delt inn i fire avdelinger. De minste er som vanlig først ute, i det turneringa starter opp med kamper for spillere som går i 2., 3. og 4. klasse.

Etter at de har løpt fra seg er det elevene som går i 5., 6. og 7. klasse som overtar. Deretter skal 8., 9. og 10. klasse gjøre opp sitt mellomværende.

Nissecupen i fotball avsluttes så med turnering for voksne. Denne avdelingen er åpen for spillere fra 1. videregående og oppover.

Håndballen overtar

Allerede dagen etter er det klart for turnering i handball. På årets nest siste dag arrangeres denne Nissecupen for 15. gang. Også denne cupen deles i fire avdelinger.

Spillere som går i 2. og 3. klasse er først ute. 4. og 5. årstrinn er de neste til å råde grunnen i Lødingenhallen. Deretter følger spillere som går i 6., 7. og 8. klasse. Siste pulje i Nissecupen i handball inkluderer spillere fra 9. klasse og oppover.

Åpen for alle

Nissecupene i handball og fotball er som vanlig åpen for alle som ønsker å være med.

Det vil bli etablert kafé i idrettshallen i forbindelse med avvikling av begge cupene.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse