...
Rua med fiskeredskaper ruvet ganske godt i grøfta. Foto: Mareno Leonhardsen

Fv 820 stengt igjen

Arbeidet med berging av godsbilen på Bøveien i Bjørndalsfjorden tok lengre tid enn beregnet. Fylkesveien måtte derfor stenges på nytt natt til onsdag. (Saken er oppdatert)

Mareno Leonhardsen E-post
Publisert 05.03.2013 kl 16:18 Oppdatert 06.03.2013 kl 07:19

Tips en venn på e-post:

Godsbilen med fiskeredskaper, som veltet på siden i fjæra ved «Vegenden» i Bjørndalsfjorden, hadde fått skader på drivverk og akslinger under møte med bergene i fjæra. Nøtene den var lastet med er også store og tunge å hanskes med.

– Vi må ha litt bedre tid på oss, sa Ronn Olsen i Viking bilberging, som tok fatt igjen på kvelden.

Statens vegvesen forberedte trafikantene på noe nedsatt framkommelighet, også før stengetida, på grunn av arbeidet. Men allerede tirsdag ettermiddag var bilen kommet på hjulene, klar for å kjøres bort. Da, rett nok ved siden av vegen.

På forsiden nå


...

Med matglede fra Bø

BØ: Avgangselevene ved Bø ungdomsskole selger nå sjøllaget kokebok til inntekt for klassetur etter eksamen neste år.

...

Fem tips mot jule-baksmell

Ingen i Norge planlegger å bruke mer penger på jula i år enn i de tre nordligste fylkene. Her er fem tips for å unngå økonomisk baksmell etter jula.

...

– Total skivebom fra folkeaksjonen

Fiskeriminister Elisabeth Aspaker (H) svarer på kronikken fra folkeaksjonen Gjenreis Kystnorge i Bladet Vesterålen. – Påstandene er tatt ut av lufta, skriver hun.

...

Forlot Idol med flagget til topps

SORTLAND: – Topp levert, sa dommer Espen «Dansken» Selvig etter at Anniken Høve dro til med Janis Joplin-klassikeren «Me and Bobby McGee» i Idol fredag kveld. Men det holdt ikke. Nå er Anniken ute av Idol.