annonse

Offentlig plast-forsøpling

: Det ligger fortsatt svært mange brøytestikker langs Fv. 82 på Reinsnes, selv om entreprenør har foretatt oppsamling i vår. (Foto: Svein-Henry Wedding)

Det nytter ikke å investere i teknisk utstyr når bare halve jobben blir gjort, skriver artikkelforfatteren.

  • Lesernes Mening

Forleden observerte jeg en traktor med henger som samlet opp brøytestikker langs Fv 82 mellom Maurnes og Reinsnes. Traktoren var utstyrt med en robotarm slik at oppsamlingen foregikk automatisk.

Vel og bra det, men hva med alle brøytestikkene som har havnet i grøfta i løpet av vinteren, og som robotarmen ikke får tak i?

Jo, disse stikkene ligger fortsatt henslengt langs fylkesvegen – og det er mange av dem!

Hva har entreprenøren som er ansvarlig for å samle inn brøytestikker tenkt til å gjøre med all denne plasten som fortsatt ligger i naturen? Det nytter ikke å investere i teknisk utstyr når bare halve jobben blir gjort.

I dette tilfellet hadde det kanskje vært bedre med et ekstra menneske som kunne hoppet av traktoren for å gjøre jobben. Èn ting er i hvertfall sikkert, og det er at det fortsatt ligger en haug med godt synlige brøytestikker langs vegene i distriktet...

Svein-Henry Wedding

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.