annonse

Skremmende politireform

Kenneth Knedahl
Kenneth Knedahl: Mener nærpolitireformen har feilet. (Foto: Mareno Leonhardsen)

Kenneth «Bromle» Knedahl: Jeg gremmes over å skulle ringe politiet. Før politiet er pinadø ikke hva det en gang var

  • Lesernes Mening

Det e faktisk skremmende, den nye politireformen som er trådt i kraft. I dag om man ringe politiet eventuelt med tips eller råd/spørsmål om hjelp så kommer man til Bodø. Gjerne til noen som er under opplæring eller andre som ikke helt veit eller som har god geografisk oversikt.

Klart alle må og burde få opplæring, det er bra det. Men søndagen hadde jeg og han jeg var på jobb ilage en litt kjip opplevelse. Det handla om ruskjøring. Vi hadde ekstremt mye å gjøre. Og visste ikke heilt hvordan vi der og då skulle ta situasjonen. Vi gikk mange runda med oss sjøl. For vi veit hvem som eventuelt etterpå må stå til ansvar og gjøre mesteparten av «jobben» jeg bestemt meine høre politiet til. Men jeg ringte inn og ba om hjelp.

Ho som tok telefonen meine to ganga på at adressen jeg oppga ikke fantes. Og lurte også på om Bromles lå en plass attmed Bromlelia

Ho som tok telefonen meine to ganga på at adressen jeg oppga ikke fantes. Og lurte også på om Bromles lå en plass attmed Bromlelia. Bromlelia, sa jeg! E du seriøs med mæ? Kundene strømmet på. Og jeg måtte bare legge på. Ikke visste ho hvor Vinje var. Eller hvor Straume var. Det var nesten så ho aldri hadde hørt om Bø og Vesterålen. Jeg gremmes over å skulle ringe politiet. Før politiet er pinadø ikke hva det en gang var. På 1990-tallet hadde vi tre-fire politibetjenter og i alle fall én om ikke to politibiler i bygda. Nu i dagens samfunn er vi heldig om vi har én bil på vakt i heile Vesterålen.

Narkotika- og alkoholpåvirket kjøring bare glir forbi. Ingen gidder snart å bry seg. Det er ei djevelsk skummel utvikling.

Nærpolitireformen har feilet. Det meiner jeg bestemt og det står jeg for.

Kenneth «Bromle» Knedahl

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse