annonse

Synspunkt | Naturvernforbundet – Evenes: Et imponerende arbeid

Evenesbase
Evenesbase: Evenes Flystasjon.

Det er grundig dokumentert mangel på respons fra Naturvernforbundet både lokalt, regionalt og nasjonalt om reguleringsplanen for Evenes, skriver Leiv Tormod Hansen.

  • Lesernes Mening

I et leserinnlegg i siste Bladet Vesterålen, samt et tidligere innlegg, har Tore Svendsen gitt en rekke faktiske opplysninger i et forsøk på å avdekke hvorfor Naturvernforbundet ikke er med i Forsvarsbyggs liste over høringsinstanser, og hvorfor Naturvernforbundet ikke har rørt en finger for å få tilsendt reguleringsplanen til uttalelse. Det er et imponerende arbeid Svendsen har nedlagt, og hvor han grundig dokumenterer mangel på respons fra Naturvernforbundet både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Enhver får trekke sine egne konklusjoner om det har foregått muffens og kokelimonke bak nedrullede gardiner.

Hans utrettelige «gravejournalistikk» har iallfall ført til noe positivt, nemlig at Naturvernforbundet nå har fått oversendt reguleringsplanen for utbygging av Evenes Flyplass med høringsfrist til september.

Bedre sent enn aldri.

Leiv Tormod Hansen

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse